Over ons

Welkom bij Vloer- en tegelwerken Van Doren

Al meer dan 50 jaar zijn wij specialist in het verkopen en plaatsen van tegels en trappen in natuursteen.

Dit alles werd mogelijk gemaakt door onze sterke troeven die wij u al jarenlang bieden. Perfectie, uitstekende service en klantvriendelijkheid staan bij ons op de eerste plaats.

Wij werken niet alleen met tegels en trappen van de beste kwaliteit ,maar bieden u ook een vakkundige plaatsing en informatie omtrent de verschillende materialen.

In onze steeds vernieuwende toonzaal vindt u zeker wat u zoekt.
Voor ieders budget wat wils, met zekerheid van kwaliteit!

De tegels en/of trappen kunnen door ons vakkundig geplaatst worden. Hiervoor komen wij steeds ter plaatse om een beeld te krijgen van de situatie. We gaan ondermeer na of er al een chape ligt, of er isolatie komt, of dat u vloerverwarming wenst … Deze factoren spelen een belangrijke rol bij het opmaken van een correcte en gedetailleerde offerte. Zo komt u niet voor verrassingen of onvoorziene meerprijzen te staan. Alle werken worden grondig besproken en uitgevoerd volgens uw wensen. Bij ons is het gezegde ” klant is koning” nog steeds van toepassing!

Plaatst u de tegels liever zelf? Zelfplaatsers genieten bij ons van grote voordelen en kortingen! Wij hebben ook alle nodige materialen (en benodigdheden) in voorraad.

Bent u op zoek naar vloertegels, muurtegels , een mooie trap of terras in natuursteen , een vakman?
Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren, wij geven u graag informatie en helpen u verder met uw keuze.

Onze toonzaal bevindt zich op de Tiensesteenweg (baan Leuven-Tienen) in Korbeek-lo (Bierbeek).

Graag wat informatie inwinnen?

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.
Contactformulier